Uw partner voor de bouw van uw droomhuis

Diensten

Ruwbouw

Ruwbouw, het begin van het échte werk, is ongetwijfeld de belangrijkste fase in de bouw van een huis. Het is de fase van een bouwwerk waarbij het geheel wind- en waterdicht is. Ruwbouw bevat o.m. de volgende werken: grondwerk en funderingen, riolering onder de woning, draagconstructie, binnenwanden en buitenwanden, dakconstructie, kozijnen en ramen en deuren, isolatiemateriaal, vloeren, trappen,… Ons team van 4 vakmannen gebruikt hun ervaring en kennis om u te helpen bij de ruwbouw van uw woning.

Dak en gevel

Ook dak en gevelwerken zijn geen probleem voor Hendrikx Bouwbedrijf in Neerpelt. Wij werken zowel met hellende als platte daken. Roofing, zinkwerken, pannen of leien leggen wij zelf. We verzorgen evenals uw gevelbekleding. Wij zijn gespecialiseerd in sidings, multiboard, trespa platen en en alle soorten leien.

Natuursteen

U kan bij ons ook terecht voor natuursteen. Voor elk project hebben we bij Hendrikx Bouwbedrijf uit Neerpelt het geschikte materiaal in huis. Tegels, kasseien, boordstenen, palissaden, traptreden, keien en steenkorven: wat je ook zoekt in natuursteen of keramiek, bij ons vind je het zeker.

 

Bouwstaal

Wij leveren bouwstaal van hoge kwaliteit op maat. Bij Bouwbedrijf Hendrikx in Neerpelt kan u terecht voor een vrijblijvende offerte en advies.

Afbouw en isolatie

Isolatiematerialen kunnen voor een aantal doelen en toepassingen ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan spouwmuren, binnenwanden, plafonds, hellende daken en gevelisolatie, waarbij verschillende eisen gelden met betrekking tot isolatie.

Tuin en terras

Ook voor het verbouwen van tuin en terras kan u op onze diensten rekenen. Met ons ruim aanbod aan kwaliteitsvolle materialen vind u zeker wat u zoekt om uw droomtuin of terras te realiseren. Weet u niet goed welke materialen het best bij uw woning passen? We helpen u graag verder om binnen uw budget een gepaste oplossing te vinden.

Uw bouwproject – Vrijblijvende offerte

Vul ons formulier in om een vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte te ontvangen voor uw bouwproject

Kies uw bouwmaterialen

Kies de materialen van uw droomhuis. Weet u niet goed welke materialen het best bij uw woning passen?

Wij helpen u graag verder om binnen uw budget een gepaste oplossing te vinden.

  • Ruwbouw
  • Dak en gevel
  • Natuursteen
  • Bouwstaal
  • Afbouw en isolatie
  • Tuin en terras